maanantai 21. kesäkuuta 2010

Ompelunurkkaus

Missä te ompelette?

Omat ompelukoneeni ovat vihdoinkin päässeet oikeaan niille suunniteltuun paikkaan. Toki kolmen vuoden viiveellä, mutta nyt ne ovat siellä! Kolme vuotta sitten meidän makuuhuone koki muodonmuutoksen. Silloin sieltä poistettiin valkoiset kaapistot, ja huoneen takaseinään asennettiin koko seinän leveydeltä liukuovet. Liukuovien takana on Elfan hyllystöt ja laatikostot sekä 1,9m pitkä taso. Vähän yli puolet tästä tilasta on meidän vaatteille, ja loput on minun ompelunurkkaustani.Siinä on vierekkäni sulassa sovussa ompelukoneeni ja saumurini! Taakseen ne saivat kaverikseen myös neulekoneeni...

Hyllyllä ovat käsityölehdet teräksisissä lehtikoteloissa ja niiden edessä lasipurkit, joissa on nauhoja, vetoketjuja, ompelulankoja, resorin palasia ja kuminauhoja. Vielä tarvitsisin muutaman lasipurkin. Ainakin yhden napeille. Ja sitten teräksisessä paperikorissa on askartelu- ja lahjapaperirullat sekä se ihana kukka, jonka sain äitienpäivälahjaksi.


Tuosta hyllystä huomaa, että sitä on tullut vierailtua Ikeassa. ;D Kävin siellä ensimmäistä kertaa elämässäni. Nyt kun se on vihdoinkin saatu Tampereelle!

Nyt ihan harmittaa, kun en pääse pariin päivään ompelemaan, koska mies on työmatkalla...

Tuossa siis ompelunurkkaukseni. Ihaninta on, että sen kaiken saa piiloon liukuovien taakse!

**********

Olen saanut uuden lukijan. :)
Tervetuloa!

5 kommenttia:

 1. Ai missäkö ompelen?

  Keittiön pöydällä jahka olen saanut pöydän raivattua ja ompelukoneen kaivettua kaapista ja ommeltavat esille. Ja yleensä huomaankin että sitten onkin jo aika laittaa ruokaa ja kattaa pöytä.

  Joten arvaa olenko KADE!

  VastaaPoista
 2. Keittiössä minäkin olen tähän asti ommellut. Sen takia ompelu on jäänyt vähemmälle, koska ei jaksanut niitä ihan pienen takia rehata.

  Nyt on hieno ompelunurkkaus, mutta toi järjestely aiheutti pientä ongelmaa osan lankojen kanssa... Eli pari muovilaatikollista lankoja odottaa nyt uutta säilytyspaikkaa. Mietin, että olisko lankalaihiksen aika... Mutta sitähän ei tarvitse heti päättää! ;)

  VastaaPoista
 3. Samoilla linjoilla Mrs.Marplen kanssa tuon ompelupaikan suhteen :)
  Niin ja blogissasi vierailen ekaa kertaa ja tykkäsin :)

  VastaaPoista
 4. Leppis: Kiva kuulla, että tykkäsit! :) Piristää mieltä ja antaa lisää motivaatiota, kun täällä käy muitakin katsomassa tekeleitäni.
  TERVETULOA!

  VastaaPoista
 5. Keittiönpöytälinjalla täälläkin... Haaveissa edes pieni ompelunurkkaus. Jää ompelu kyllä niin vähälle, kun aina pitää erikseen kaivaa konetta esille ja sitten taas laittaa pois tieltä. Taidoissakin kyllä näkyy harjoittelun pute...

  VastaaPoista