tiistai 30. maaliskuuta 2010

Lämpimiä ajatuksia

Nämä sukat lähtivät lahjaksi lämmittämään muiden jalkoja! :)

En ollut pitkään aikaan kutonut villasukkia aikuisten koossa, ja se oli yllättäen ihan hauskaa puuhaa. Kärkikavennuksien kanssa oli aluksi pientä vääntöä. Yritin nimittäin nauhakavennusta, mutta se ei oikein ottanut onnistuakseen. Tai sitten vikana oli koesovittajan jalanmalli... Ehkä yritän tuota kavennusta myöhemmin omiin sukkiini, jotka ovat jo puikoilla.


Lanka: Novita 7 veljestä (harmaa ja sininen), Novita 7 veljestä Raita

Malli: 3o1n, koko 42

Puikot: 3,5

5 kommenttia:

 1. Oon ajatellu sukissa raidoittamista jo pitemmän aikaa, olis nimittäin varastossa Nalle Coloria jota ei huvita työstää sitten yhtään. Jos vaikka laittais vaaleanpunapätkärääkättyä yhteen mustan kanssa, aina kolme ja kolme kierrosta.

  Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Ja tervetuloa!

  Itselläni on jo samanlaiset väriyhdistelmät jemmassa. Eli pinkkiä ja tumman harmaata olisi tarkoitus yhdistää koululaisen sukkiin, mutta nämä sitten syksyllä... Nyt painaa päälle kaikenlaiset kevätmyssyt! ;)

  VastaaPoista
 3. Meinaatkos sytomyssyjä värkkäillä vai ihan vain omiin tarpeisiin?
  Löysin erään virkatun ohjeen kesähattuun jota ajattelin itselle kokeilla - tähän päähän kun ei yhdenkoon hatut sovi.

  VastaaPoista
 4. Ihan omiin tarpeisiin. Kaikki kolme tarvitset kevätmyssyt. Yhden ajattelin virkata ja pari muuta kutoa. Varastosta löytyisi jo valmiina Mandarin Petiteä. Tarkoitus olisi saada värit sopimaan uusiin kevätasuihin...
  Tästä tulikin mieleen, että ehkä sittenkin tarvitsen tumman sinistä...
  Hmmm...
  Lisää lankaa ! :D

  VastaaPoista
 5. Onko sulla maakuntamatkailu mielessä? Ilmoita jos oot Tapiolla menos käymään niin jos vaikka laitan sulle listan jostain tosi tärkeästä mitä ilman ei tule toimeen.. ;)

  VastaaPoista