maanantai 19. huhtikuuta 2010

Syksyä odotellessa


Nämä sormikkaat lähtivät tyttären toivomuksesta. Rasoilla, kun ei onnistu sormisalaviestit! Kevät etenee niin vauhdilla, että nämä taitavat mennä odottelemaan syksyn saapumista. Langat löytyivät omasta varastosta, ja sopivat täydellisesti uuteen Ticketin kevättakkiin. Värit miellyttävät minun silmääni! Ovat todella herkut! ;)

Näiden tekeminen oli mukavaa ja nopeaa puuhaa. Eniten aikaa meni siihen, että odotti tyttöä kotiin nähdäkseen sormien pituuksia. Näitä testattiin monen monta kertaa, mutta siitä huolimatta sormien pituudet meni aikamoiseksi säädöksi. Milloin piti lisätä pari kierrosta, ja milloin taas piti purata pari kierrosta pois pituudesta. Työ ja hampaiden kiristely kannatti! Lopputulokseen on tyytyväinen sekä äiti että tytär! :D

Malli: Oma, varressa 56s, vinkkiä sormikkaisiin haettiin täältä

Lanka: tummanharmaa SandnesGarn Sisu, pinkki Austermann Step, yht. 40g

Puikot: 2,5 mm

3 kommenttia:

 1. Hienot on, ja noissapa on ollut väkertämistä! Meidän neuletehtaalta syntyy vain tavallisia rasoja..

  VastaaPoista
 2. Kiitos! :)

  Itse yllätyin, miten helposti noi syntyi. Mähän ulkoistan yleensä noi rasojenkin tekemisen muille. Siitä vain kokeilemaan!

  VastaaPoista
 3. On kyllä kivan näköiset! En oo itte uskaltanu edes yrittää tehdä sormikkaita, pitää vissiin kokeilla jos se ei ihan ylivoimaisen vaikeaa ole.

  VastaaPoista