maanantai 14. kesäkuuta 2010

Viidakkohaalari

Seurailen monenlaisia blogeja enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Täällä näin kivan toteutuksen haalarista ja se oli pakko saada!

Haalarin kaavan löysin Ottobre-lehdestä. Muokkailin vähän kaavaa ja lisäsin vielä hihat ja hupun.

Ja siinä se oli!

Ohje: Mustikka haalari, Ottobre 6/2009

Koko: 98cm (alkuperäinen 92cm)

Kangas: JNY Designin Viidakko -trikoo (interlock) Ikasyrilta, resori Triteksilta

Täydellinen haalari, joka miellyttää minun silmääni todella paljon ja näyttää taaperon päällä ihan älyttömän suloiselta! (Myönnän olevani koukussa sekä lappuhaalareihin että vaatteisiin, joissa on huppu. Joten näitä epäkäytännöllisiä huppuja löytyy sekä omista että lasten vaatteista...)

Haalaria voi pitää joko pelkän vaipan kanssa tai kylmemmillä ilmoilla pitkähihaisen paidan kanssa. Tänään poika pääsikin testaamaan uutta haalariaan ja hyvin näytti toimivan ja äiti oli pelkkää hymyä taaperon tepastellessa ympäriinsä...

Poika sai kaapin ylähyllyltä traktorin hetkeksi leikkeihinsä. En ole nähnyt poikaa vielä kertaakaan niin keskittyneenä kuin tuolloin oli...

2 kommenttia:

  1. Onpa todella ihana! Voi kun itsekin osaisi ja hermot kestäisi tuon ompelukoneen kanssa... Minä myös kovasti pidän samoista epäkäytännöllisyyksistä! =)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen haalariin tosi tosi tyytyväinen! :)

    Ei munkaan hermoja ole luotu ompelukoneen ääreen, mutta ihmeen helposti ja vaivattomasti toi haalari syntyi. Eli tarmolla vain kankaiden kimppuun! Ei sitä muutenkaan opi.

    Nyt ompelukärpänen on purassu sen verta kovasti, että uusia töitä on suunnitteilla. Ja ihan kivaa hommaa, koska valmista tulee nopeammin kuin kutomalla tai virkkaamalla. Ja netti on pullollaan toinen toistaan ihanempia kankaita ;)

    VastaaPoista