lauantai 28. toukokuuta 2011

Pohdintaa...

Nyt on niin paljon ompeluideoita ja -unelmia mielessä, että ei oikein osaa päättää, mitä tekis ja mistä kankaasta.

Toinenkin ongelma on.
Taidot ei ole kovin kummoset, mutta kriittisyyttä löytyy sitäkin enemmän. Eli aloittelevana ompelijana haluaisin heti priimalaatua, joten ymmärrette varmaan, että ompelu ei ole kauheen nopeeta. Puhumattakaan siitä, että alkaisin soveltamaan mitään ilman kaavoja.

Kolmas ongelma on se, että tiedän ompelukoneeni tekevän tällä hetkellä huonoa tikkiä. Blaah...! Tietää siis liikaa säätöä ennen kuin pääsisin aloittamaan, joten lykkään aloittamista motivaatiosta huolimatta.

Ei ole helppoa olla laiska pikkutarkka täydellisyyden tavoittelija...

3 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen. =) Siksipä tosiaan on välillä turhan iso kynnys aloittaa ompelua...

  VastaaPoista
 2. Ymmärrän hyvin! Itse kuvittelen aina mielessäni millaisen vaatteen haluan esim. ostosreissulta löytää ja turhaudun, kun kaupan anti ei sellaista tarjoakaan. Päätän aina itse tehdä, kun ei valmiina löydy, mutta useimmiten jää suunnitteluasteelle. Minulla myös tuo sama ompelukoneongelma. Kone tekee luvattoman huonoa jälkeä, eikä ompeleminen siksi innosta. Positiivista kuitenkin on se, että ostin viime viikolla Pirkan Pirtillä pidetystä ompelukoneiden alemyynnistä itselleni elämäni ensimmäisen oman saumurin. Käytetyn kunnon metallirunkoisen Singerin :) Nyt pitäisi päästä trikoita sun muita hamstraamaan, että pääsisi huristelemaan uudella ajopelillä! Tsemppiä sinulle ompelukoneen säätämisen kanssa!

  VastaaPoista
 3. Mutta eikös ole mukavaa kun tuntee itsensä hyvin?
  xD

  Ja kyllä oot vähän turhan kriittinen, jos yhtään tiedän niin eiköhän sun ompelujälkikin ole ihan priimaa ;)

  Nimim. Mun omilla ei oo niin nuukaa

  VastaaPoista