sunnuntai 5. elokuuta 2012

Neat Ripple

Koko kesän olen jotain touhunnut, mutta kun hyppii työstä toiseen, niin ei sitä esiteltävää kovin paljon ole... Nyt onneksi saan esitellä teille tämän kesäloman tuotoksen. Kesän lapsi -blogista sain inspiraation tähän peittoon. :)

Peiton kanssa sain kivasti kulumaan kesälomani. Peittto koukutti ihan samalla tavalla kuin Lentävät lääkärit arkiaamuisin.


Kokoa valmiilla peitolla oli 64 x 87 cm, ja se meni lämmittämään 3 kk:n ikäistä pikku tyttöä tien toiselle puolelle. Toivottavasti pääsee käyttöön, kun ilmat tästä viilenee ja mennään kohti syksyä.


Halusin peittoon suorat reunat, ja onnistuihan se, kun vähän teki säätöjä reunakierroksella.
Olen tähän (ja peittoon kokonaisuudessaan) todella tyytyväinen! Etenkin siksi, että virkkaus ei ole minulle kovin luontaista, ja virkkausohjeiden tulkitseminen on todella työlästä ja tuskaisaa.Malli: Neat Ripple
Lanka: SandnesGarn Lanett
Koukku: 4,5 mm ja 3 mm (reunat)

5 kommenttia:

 1. Aivan ihana! Kauniit värit olet valinnut, sopivat niin ihanasti yhteen.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Maritta!
  Ihanaa on myös se, että nämä kaikki langat löytyivät omasta varastosta. Mukavaa saada pois jotain laatikoistakin, ettei aina ostaisi vain suoraan kaupasta...

  VastaaPoista
 3. Kaunis peitto! Lankojen sävyt sopivat hyvin yhteen. Neat Ripley on koukuttava ja siihen kuluu mukavasti lankakerien loput. Ihana lahja naapurille :O)

  VastaaPoista
 4. Näppärä keksintö tuo reunan suoristaminen. Täytyypä pitää mielessä, jos tuolla mallilla joskus virkkailen (en myöskään pidä epätasaisista reunoista peitoissa).
  Kaunis peitto!
  -puikkotiikeri- (ravelry)

  VastaaPoista
 5. Tykkään!

  Oma vaunupeittoprojekti vielä vaihees - eikä ehdi valmiiksi kun huomenna mennään kylään.

  VastaaPoista