maanantai 9. maaliskuuta 2020

Kun toiveissa on vihreää...

Nuorimmainen poika toivoi itselleen vihreitä raitasukkia kolmelle eri sävyllä. Ihan perussukkia en olisi jaksanut tehdä, joten kokeili yhtä erilaista mallia. Lopputulos oli sekava ja kokokin näytti liian isolta, joten se yritelmä meni kerälle. Samalla meni myös motivaatiokin. Poimin vihreistä tämän kauniin sammaleen sävyn, ja yhdistin siihen harmaata ja valkoista. Tykkään tästä lopputuloksesta  todella paljon!


Mutta koska sukat eivät olleet edelleenkään täysin vihreät, ja niiden perään poika edelleen säännöllisesti kyseli... Sain tekaistua ihan perussukat. Toiveen mukaisesti aloitus, kantapää ja kärki ovat vaaleimmalla vihreällä ja raidan paksuus on saajan hyväksymä. Jokin tuossa vaaleimman vihreän sävyssä vain tökkii, joka sai sukkien teonkin tuntumaan tuskaisemmalta. Mutta tärkeintähän on, että saaja on tyytyväinen sukkiinsa, ja on niillä jo yksi yö nukuttukin!


Näillä sukilla osallistun myös Löysäpipoisten Jyjy2020 -haasteeseen. Nämä ovat työt #1 ja #2, ja painoa molemmilla sukilla on 65 g.

R a i t a s u k a t
Malli: Perussukat (72 s)
Koko: 37
Lanka: Filcolana Arwetta Classic
Puikot: 2,5 mm

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti