tiistai 6. huhtikuuta 2010

Kirjoja...

Parin vuoden ajan olen harrastanut kirjansidontaa kansalaisopiston kursseilla. Valmista tahtoo tulla aika hitaasti, mutta jotain olen sentään saanut aikaiseksi! ;)

Tällaiset kirjat tein kaasolleni ja apukaasolleni kiitokseksi heidän avusta ja tuesta.Tekniikka: Sidos paperinauhoille

Materiaalit: Tilda-kangas Sinooperista, DMC-muliinilanka


Lisäksi tein kaasolleni valokuva-albumin.

Olen innostunut albumeiden tekemisestä enemmänkin. Ehkä johtuu osaltaan siitä, että otamme aika paljon (lue: todella paljon) valokuvia lapsista. Ja valokuvat ovat minulle todella tärkeitä! Tämän takia haluan, että jokaisella lapsella on oma albumi lapsuudenajan kuvistaan. Projektina onkin tehdä jokaiselle lapselle käsintehty albumi, mikä sisältäisi ensimmäisen vuoden kuvat. Tästä projektista on valmiina 1/3...Tekniikka: Japanilainen sidos, 22cm x 14,5cm

Materiaalit: Kannen paperi Sinellistä, viininpunainen 3 mm:n satiininauha, puuhelmet

Nämä kirjat valmistuivat reilu kuukausi sitten. Mutta myös viime päivinä tällä rintamalla on tapahtunut edistystä. Pitkänäperjantaina sain valmiiksi valokuva-albumin 1-vuotiaalle kummitytöllemme. Onnea 1-vuotiaalle! Sisälle kiinnitin valmiiksi kuvia hänen ensimmäisestä vuodestaan. Valitettavasti en muistanut kuvata albumia! :( Katsotaan, jos saisin siitä tänne myöhemmin jonkinlaisen kuvan.

Näistä materiaaleista kirja kuitenkin tehtiin:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti