lauantai 14. tammikuuta 2012

Rippeitä

Lanka rullaa koko ajan joko puikoille tai koukulle, mutta siitä huolimatta ei ole vielä tälle vuodelle esiteltävää...

Olisi, jos vain saisin kerättyä motivaatiota lankojen päättelyyn ja vuorin tekoon. Nyt puhutaan vain kahdesta pääteltävästä langasta, mutta kun ei vain huvita...
Ja miten voikin olla niin hankalaa ottaa saumuria kaapista esille? Ehkä tämä meidän väliaikainen luukku tekee sen...

Tapaninpäivän myrskystä lähtien olen ollut koukussa. Koukussa tähän viime vuonna aloitettuun tilkkupeittoon. Nyt on valmiina 80 palaa. Laskin, että jos teen joka päivä vähintään yhden palan, niin peitto on vuoden päästä valmis. Jos teen kaksi palaa päivässä, niin juhlin peiton valmistumista jo kesällä. Ei pitäisi olla paha rasti? Yritetään. ;)


Viime vuoden valmistuneista jäi näyttämättä lahjaksi mennyt huivi. Puikolle pääsi viime tipassa hyväksi havaittu Baktus. Näitä on niin kiva tehdä!

Ohje: Baktus-huivi
Lanka: Austermann Step
Puikot: 3,5 mm

5 kommenttia:

 1. Mun tilkkupeitolle ei oo mitään aikataulua, ei tule stressiä. Ja jos ei valmistu riittävästi niin sitten siitä tulee vaunupeitto tai nukelle..

  Kokeilepa LacyBaktusta myös!

  VastaaPoista
 2. Munkin tilkkupeitosta piti tulla pieni peitto autoon lämmikkeeksi, mutta... Tyttö ihastui peiton siniseen sävytykseen ja haluaisi sen omaan huoneeseensa. Torkkupeitoksi tarvitaan siis vähän suurempi...

  Ei kai halua toivoa täysin uuttakaan peittoa, koska tietää, että ei äitinsä saa sitä kuitenkaan valmiiksi. ;D

  Yritin kokeilla LacyBactusta, mutta jokin mättäs, vaikka onkin simppeli malli... Kokeilen joskus kiireettömällä ajalla.

  VastaaPoista
 3. Kauniin sävyinen peitto sulla on tekeillä. Työtä riittää kuuskulmioiden virkkauksessa ja lankojen päättelyssä, joten tsemppiä!!

  VastaaPoista
 4. Kesän lapsi: Kiitos!
  Päättelen lankoja virkatessa, joten yksi langan pätkä jää vain pujoteltavaksi. Lisäksi yhdistän palat aina viimeisellä kierroksella. Jos olisi kaikki langat pääteltävänä peiton valmistuttua, niin jäisi varmaan tekemättä... ;)

  VastaaPoista
 5. Ihana peitto on tulossa! Mulla on kans tilkkupeitto kesken... Se on vain niin isoista paloista että ei siitä tule läheskään noin sievä! =)

  VastaaPoista