keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Haaste ja heräteostos

Pidemmän aikaa on tuntunut siltä, ettei enää pysty hallitsemaan kaappiin kerättyjä, haalittuja, saatuja, kertyneitä ja rakkaudella ostettuja kankaita ja lankoja. Niitä vierii pakostakin jo pitkin lattioita...

Nyt luin ihanan haasteen Paapii -blogista!
Tarkoitus olisi kerran viikossa kaivella varaston uumenista kangas ja luoda siitä jotain uutta. Tuotokset esitellään blogissa joka maanantai.

Tähän haasteeseen haluan tarttua!

Voi olla, että en pysty tähän joka maanantai, mutta yritän ainakin joka toisena maanantaina. Sellaisen lisän tuon vielä omaan haasteeseeni, että kankaiden lisäksi voin käyttää kauan marinoituneita lankoja tai tehdä vuosia keskeneräisenä olleita töitä valmiiksi.
Siis ensi maanantaina tavataan tämän merkeissä! :)

Ja nyt niihin ostoksiin!
Omistan hyvin vähän käsityökirjoja ja olen aika pihi niitä myös ostelemaan.
Mutta nyt repäisin! Tätä en voinut laittaa takaisin hyllyyn!!!

Kirja täynnä ihania sukkia! 15 kaunista mallia! JEE!!!


3 kommenttia:

 1. Tuota Cookie A:n kirjaa oon joskus haaveillut, oliko tyyris?

  Joskus voisin vähän lainata jos sopii?
  :)

  VastaaPoista
 2. Eksyin kyläilemään. Söpöjä sukkasia olet tehnyt! Ja IHANA se pitsi kirjanen. Ihanan näköistä paperia, mitä siihen kirjaan raaskii kirjotella, kun on niin kaunis?! :)

  VastaaPoista
 3. Mrs Marple: Oli Suomalaisessa pikkasen vajaa 30€. Ehkä se jossain vaiheessa ehtii lainaan, mutta vielä hetkeen en malta antaa ;)

  Peppi: Itsekin tykkään tuosta kirjasta tosi paljon. Kirjanen odottaa vitriinissä vielä arvoistaan tehtävää. En ehkä raaski ottaa sitä ihan vielä käyttöön...

  VastaaPoista