maanantai 24. tammikuuta 2011

Heijastinkukkia

Viime viikolla sairastelin itse, joten maanantain haastetyöksi valikoitui jotain pientä ja helppoa.
Kukkasia oli kiva näperrellä sohvalla löhöillen ja sitten sai muutaman kukkasen jälkeen taas huilata...


Aluksi oli tavoitteena tehdä heijastimia sinisen ja valkoisen eri sävyistä. Kunnes huomasin, että näin pieneen kukkaseen ei paljoa lankaa kulu, ja halusin ehdottomasti tuhota yhden kerän. Joten aika yksitoikkoiseksi pitsikukkien ulkonäkö meni... Näihin meni siis yksi pieni valkoinen myttynen jotain silkkilankaa, vähän vaaleansinistä mohairia ja yksi kerällinen sini-harmaasävyistä lankaa. Nimenkin olisin voinut mainita, mutta langan vyöte on nyt mystisesti kadonnut... Jostain käsittämättömästä syystä tämä lanka lähti pari vuotta sitten mukaani Tampereen käsityömessuilta. En edes tykkää paksuista langoista!
Heijastinnauha on Tapiolta.


Blogin päivitykset on viime aikoina koskeneet ainoastaan maanantain lanka- ja kangasvaraston tuhojaisia. Syynä on kaksi neuletakin puolikasta, joista molemmat aiheuttavat harmaita hiuksia. Niistä taitaa tulla jo valmiiksi liian pieniä ja en saa raglanhihaa onnistumaan... Toinen sai jo mielessäni purkutuomion, mutta katsotaan ja mittaillaan vielä... Ääähhh!


Ei ole helppoa kuvaajankaan rooli näillä hangilla...
Upposin meidän takapihalla polveen saakka, kun yritin saada heijastimista kelvollista kuvaa aikaan.
Sulaakohan toi lumimäärä ennen juhannusta?


Edit. Jäi eiliset kuvat harmittamaan, kun valo oli silloin surkea kuvaukseen. Joten nyt vähän uusia otoksia kukkaisista...

2 kommenttia:

  1. Kiva idea laittaa tuota heijastinlankaa joukkoon! Mulla on kans tuo kehikko, mutta kokeiluasteelle on käyttö jäänyt! Jospa saisin nyt kimmokkeen kaivaa se esille ja tehdä sillä jotain.

    VastaaPoista
  2. Kyllä se lumi sulaa.. Onhan nyt vasta tammikuu, hyvin ehtii tulemaan lisääkin :D

    Mulla on jossain tuota heijastinnauhaa, aioin tehdä heijastavia korviksia joskus.. Minneköhän joku reipas laiskuri on sen laittanut.. Hmm..

    VastaaPoista