maanantai 10. tammikuuta 2011

Lovikkaat

Kangas- ja lankavaraston tuhoamisen ensimmäinen haastemaanantai koitti!

Ensimmäisenä puhalsin pölyt pois lankalaatikon päältä.
Käsittelyyn pääsi tällä kertaa Novitan Teddy ja Aino. Ne pääsivät alkuperäisen suunnitelman mukaisesti lovikkaiksi. Suunnitelmaa oli vain hauduteltu ainakin kolmisen vuotta... ;)
Näistä tuli ihanan pehmeät ja pörröiset!
Tytär tilasikin jo omansa, vain erivärisenä. Näistä sitten myöhemmin lisää...

Tikutan yleensä pienillä puikoilla pienestä langasta. Vaihteeksi oli mukavaa tehdä paksusta langasta super paksuilla puikoilla. Valmistahan tuli hetkessä!

Kiitos Anniinalle tästä ihanasta haasteesta! Vihdoinkin on hyvä ja motivoiva syy kaivella nurkissa pyöriviä pölyttyneitä laatikoita, joiden sisältö useimmiten ahdistaa enemmän kuin motivoi.

Malli:Novita syksy 2007
Lanka: Novita Teddy ja Novita Aino, kirjailuun Regia Silk
Puikot: 7mm
Koko: Nainen

7 kommenttia:

 1. Hienot on!
  Mulla on kans tuolla yhdet tumput päättelyä ja huovuttamista vailla. Eipä ne nyt oo ollu työn alla kuin joulukuusta asti vaikka ison isoilla puikoilla on saanutkin tikutella..

  VastaaPoista
 2. Mä olenkin ihmetellyt, että mitä mä oikein teen niillä parilla teddy-kerällä, mitkä tuolla laatikossa lojuu. Ainoakin löytyy, joten tässäpä hyvä idea! :)

  VastaaPoista
 3. Onpa tosiaan kauniit rasat! =) Täytyy kyllä varmaan munki kokeilla kun tämä ompeluinspiraatio hellittää. Kiva seurata mitä muuta hauskaa tämän haasteen myötä valmistuu.

  VastaaPoista
 4. Lämpimän näköiset lapaset! Ihanat.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! :)

  Mrs Marple: Nyt nopeasti rasat viimeistelyyn, että ehtivät vielä käyttöön ennen kuin ollaan ihan plussan puolella!

  Eeva: Itse en tahdo keksiä näin paksuille langoille oikein tekemistä, mutta tästä menevät oikein mainiosti. Seuraavat ovat jo puikoilla, ja niissä on Ainon tilalla Huopasta.

  VastaaPoista
 6. Kuule H3idi, on se talvi ensi vuonnakin :D

  VastaaPoista